Helsehuset
Kristiansand
Markensgate 42
SPIRE Psykologtjeneste

KONTAKT

TLF: 461 24 614

post@spirepsykolog.no

www.spirepsykolog.no

KONTAKT

TLF. 461 24 614

email.png

E-MAIL

www.png

WWW

 

"Når man har noe i livet som ikke er helt som det skulle være, kan det være godt å ha noen utenforstående å snakke med. Noen av de som oppsøker oss har klart definerte problemer som kan klassifiseres som psykiske lidelser, mens andre har problemstillinger som er mer uavklarte, eller so først og fremst knytter seg til personlig vekst og utvikling. Psykologene i SPIRE er nøye utvalgt på bakgrunn av kvalifikasjoner, engasjement og personlighet, og samarbeider med deg om å finne en god måte å snakke om og arbeide med utfordringene dine. 

Som en totalleverandør av psykologtjenester, tilbyr vi også løsninger til bedriftsmarkedet. Ta kontakt med oss om du ønsker at dine ansatte eller deres pårørende skal få rask tilgang til psykologhjelp, enten som forebyggende og helsefremmende tiltak, eller som behandling. Vi kan også bistå i kriser og ved uforutsette hendelser. Har dere tanker om kurs eller workshops dere kunne tenke der, eller lurer dere på om psykologene i SPIRE kan bistå med annet enn det som står her, så ta kontakt for en uforpliktende prat. Der vi selv mangler kompetanse, har vi et nettverk av psykologer å spille på, slik at vi kan møte bedriftens behov på en best mulig måte. Vi strekker oss langt i å imøtekomme deres ønsker.

Du kommer i kontakt med oss ved å kontakte psykolog og daglig leder Tor André Fjellstad, ved å ringe eller sende SMS til 99 71 13 86, eller på post@spirepsykolog.no