Helsehuset
Kristiansand
Markensgate 42
Novela Klinikken

KONTAKT

TLF: 380 14 400

kristiansand@novelaklinikken.no

www.novelaklinikken.no

KONTAKT

TLF. 380 14 400

email.png

E-MAIL

www.png

WWW

 

Novelaklinikken en fortsettelsen av Kjøita Laserklinikk, som ble etablert i 2009.  Vi har fortsatt samme behandlinger, personell og eiere som tidligere. 

Vi har et bredt utvalg av behandlinger for hudforyngelse, rynkereduksjon, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, arr, akne, hårfjerning og fjerning av føflekker, hudpleie, medisinsk hudpleie og veiledning. Vi er stolte av å være først i Norge til å utføre fettfjerning/-redusering med laser (Smartlipo).

Vi tilbyr kun moderne utstyr som er FDA-godkjent og CE-merket. Alle behandlingene er vitenskapelig og medisinsk dokumenterte behandlingsformer. Vi har erfarne ansvarlige leger, sykepleiere og hudpleiere som sikrer deg profesjonelle vurderinger og et best mulig resultat av behandlingene.

Vi på Novelaklinikken ønsker til enhver tid å gi den beste kvaliteten på behandlingene. Sykepleierne er autoriserte behandlere. De har bestått alle teoretiske og praktiske injeksjons kurs.

Vi deltar på aktuelle kurs, kongresser og symposier rundt om i verden og samarbeider tett med andre leger, sykepleiere og hudpleiere.

Ring oss gjerne for mer informasjon 380 144 00

Velkommen til oss!