Om Helsehuset

Med sin sentrale beliggenhet i Markensgate skal Helsehuset bli et naturlig førstevalg når man trenger helsetjenester. Følgende tjenester er samlet i bygget: Tannleger og kjeveortoped, kiropraktorer og fysioterapeuter, treningsrom, soneterapeut og akupunktører, psykologer, naprapat, osteopat, massør, helsecoach, ernæringsfysiolog og organisasjonen A-larm. Det arbeides også med å få på plass legesenter og apotek i Helsehuset.

 

• Et hovedpoeng med å lage et helsehus er å samle helsetjenester under samme tak og dermed skape synergier for dem som etablerer seg her. Det blir et spennende fagmiljø med stor bredde i et hus som skal gi ansatte, kunder og pasienter gode rammer og opplevelser.

 

Det forteller Frode Udjus og Terje Cascampas i HSH Eiendom, som står bak etableringen av Helsehuset. Helsehuset er universelt utformet og har flotte garderobeanlegg og sykkelboder som legger til rette for at ansatte kan ha en aktiv arbeidshverdag.

 

• Framtidige behov og den mye omtalte eldrebølgen stiller krav til oss som utvikler eiendommer. Flere eldre vil bli boende lenger i egne hjem, og da er det viktig med enkel tilgang til helsetjenester. Å ha et helsehus sentralt i byen med mange tjenester samlet under ett tak, som i tillegg er lett tilgjengelig med kollektiv transport, vil være viktig i dette fremtidsbildet.

Vi ønsker deg velkommen til HELSEHUSET!