Helsehuset
Kristiansand
Markensgate 42
MIAs Hypnose

KONTAKT

TLF: 908 38 905

miashypno@gmail.com

miashypno.no

KONTAKT

TLF. 908 38 905

email.png

E-MAIL

www.png

WWW

 

MIAs HYPNOTERAPI

Når du ønsker en forandring i livet ditt, men ikke får det til… 

Terapi gjennom en behandlingsform som hypnose er utrolig effektfull. På en enkel og behagelig måte får du hjelp til å påvirke din innstilling og tanker til ulike ting som kan være problematisk for deg.
Her er noe av det hypnose kan hjelpe deg med; 

Bli røykfri / snusfri. Bli kvitt søtsug. Vektreduksjon. Økt treningslyst. Bli kvitt flyskrekk. Smertelindring. Frykt- / stressmestring. Traumebehandling. Bedre selvtillit. Bedre selvfølelse. Prestasjonsangst. Talefrykt. Snu negative tankemønstre. Bli kvitt fobier (edderkopper, orm, heis m.m.). Bedre søvnkvalitet. Søvnproblematikk hos barn. Regresjon.

BEHANDLINGEN

Hypnoterapi utføres sittende eller liggende i en god stol. Der blir du ført inn i en behagelig avslapning, en slags transe. Når en transetilstand blir fremkalt ved hjelp av en hypnoterapeut, sier vi at man er i hypnose.

I den hypnotiske tilstanden økes adgangen til den ubevisste delen av sinnet ditt - stedet hvor vaner, følelser og tankemønstre blir skapt og lagret – og der de kan forandres! 

Du har full kontroll under behandlingen, og du vil huske alt etterpå. Det finnes de som ikke ønsker å gå ut av en hypnotisk tilstand, dette fordi det er så behagelig å være i denne transetilstanden.
Du kan bare glede deg!

PRISER

Behandling beregnes med 90 minutt / 900,- kr.
Bli røykfri- / snusfripakke beregnes med 3 timer / 2400,- kr. (+ gratis oppfølgingstime).
Timer som ikke er avbestilt innen 24 timer må betales i sin helhet.
Oppsatte timer kan flyttes, men kun en gang i et terapiløp (for å sikre effekt).
Ved sterk medisinering forbeholder jeg meg retten til å avvise klienter / evnt avbryte behandlingen.
Jeg forholder meg selvfølgelig til taushetsplikten.

BEHANDLINGSTIDER

Mandag- Fredag.
Ettermiddag / kveld etter avtale.

Det er mange myter og overtro forbundet med hypnose. Er du en av dem som er skeptisk så anbefaler jeg at du leser teksten under, så du kan kjenne deg trygg.
 

MYTER OG OVERTRO

Jeg kan ikke bli hypnotisert


Joda! Enhver person med normal eller høy intelligens kan hypnotiseres, så lenge de selv tillater det. 

I en terapisammenheng er det ingen som kan hypnotisere deg mot din vilje. 
 

Du må tro på hypnose for at det skal virke


Nei, du trenger ikke tro på at hypnose virker. Derimot er det viktig at den forandringen du ønsker kommer fra deg selv, ikke at andre ønsker å endre deg eller dine vaner. Hvis DU vil, så får du det til.
 

Man kan bli hypnotisert til ikke å våkne igjen


Svaret er nei! Hvis hypnotisøren skulle forlate deg i en hypnotisk tilstand vil du etter hvert våkne opp eller falle i naturlig søvn.

Du kan også velge å gå ut av tilstanden selv. 
 

I hypnose kan jeg risikere å avsløre hemmeligheter som jeg ikke vil dele med noen


Du kommer ikke til å avsløre noe før du selv er klar for å snakke om det, uansett transedybde.


Man kan miste kontroll over seg selv i hypnose


Svaret er nei! Uansett hvilken hypnose-dybde man er i, så vil man ikke gjøre noe som strider imot ens egne etiske og moralske holdninger. 
 

Å være hypnotisør krever magiske evner


Nei, det er ikke riktig! Hypnose er hverken magi eller mystisk, det er en teknikk som kan læres.
 

Jeg redd for at glemte negative ting fra fortida bare rauser frem i bevisstheten min


Du kan slappe av, sinnet ditt tillater kun at du får tilgang til det du er klar for å gjøre noe med, det du er klar for å takle. 

Alt annet blir på stedet hvil til du selv velger å jobbe med det.
 

Jeg kommer til å ødelegge alt hvis jeg hoster


Neida! Du kan snakke, hoste, bevege deg, klø deg, grine, le eller gjøre det du har behov for – uten at du ødelegger noe. 

Og hvis du hoster mye før hypnosen begynner, vil dette normalt avta eller utebli under hypnosen.
 

OM MEG

Jeg som driver Mias Hypnoterapi heter Maria Helleland. Jeg er utdannet pedagog med bred videreutdanning, både innen barnevern, skole og ledelse, og har mange års fartstid med å jobbe tett innpå mennesker. 

Som pedagog har jeg fått verdifull erfaring og kunnskap om menneskers mangfold gjennom samtaler, veiledning og rådgivning av personale, samarbeid med foreldre, og gjennom å følge opp barn og unge i deres utvikling. Jeg har også fått god erfaring med teamutvikling og ledelsesutvikling, men ønsket å vite mer om selvutvikling, hvordan følelser og tankenes kraft får oss til å bli i uønskede vaner, låste tankemønstre m.m.. 

I relasjon med mennesker i alle aldre har jeg sett at vi ofte strever med de samme problemene. Hvorfor gjør vi som vi gjør, hvorfor lar vi være å gjøre ting vi vet vi bør eller ønsker å gjøre, hvorfor det er så lett å falle tilbake i gamle spor osv.? 
Som hypnoterapeut jobber jeg på en måte som «skreddersys» til ditt problem, noe som har en avgjørende betydning i forhold til resultatet. Jeg vil se, oppfatte og tilpasse eventuelle behov som kan oppstå underveis i terapien på en trygg og behagelig måte, slik at du kan oppnå den forandringen du ønsker. 

Studiet tok jeg gjennom Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose (NIH). Dette er pr. i dag den eneste utdanningen som Helsedirektoratet har godkjent i forhold til hypnoterapeuter, og som innfrir kravene til Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH). Det innebærer strenge krav både til utdanningen og til måten jeg driver min virksomhet.